Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáce müsli tyčinky

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
May 9 muesli 20bars 2.jpg 20151006021135 q75dx720y432u1r1ggc .jpg
  • Kusov: 18
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 2 hrnčeky zomletých ovsených vločiek
  • 1 hrnček sušeného ovocia
  • 1 hrnček orechov
  • štipka soli
  • 1 lyžička škorice
  • 3 lyžice kokosového oleja

Postup prípravy

1. Krok

Ovocie zalejte vriacou vodou a nechajte asi 15 minút zmäknúť a napučať. Potom zlejte a rozmixujte na kašu. Medzitým v rúre vyhriatej na 200 ° C nasucho opražte vločky a orechy, počas pečenia raz zamiešajte .. Orechy posekajte nahrubo.

2. Krok

Potom všetko zmiešajte . Vzniknutú hmotu rukami čo najpevnejšie utlačte na dno pekáča (zhruba 20 x 25 cm) vyloženého papierom na pečenie a dajte na 20 až 30 minút piecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Nechajte vychladnúť a ostrým nožom nakrájajte na tyčinky. V chlade vám v uzavretej dóze vydržia okolo troch týždňov

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...