Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáce krekry

Kuchyňa:
Náročnosť:
Iok4shsza.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 50min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 220 g tvrdého syra
  • 4 lyžice masla
  • 1 šálka hladkej múky
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 3/4 lyžičky soli

Postup prípravy

1. Krok

Syr si nastrúhame na jemnom strúhadle.Do mixéra dáme nastrúhaný syr, maslo izbovej teploty soľ a kyslú smotanu..Premixujeme..Potom do tejto masy ručne priešame hladkú múku a vypracujeme pružné cesto.

2. Krok

Hotové cesto zabalíme do fólie dáme do chladničky na 30 minút odpočívať.

3. Krok

Vychladené rozvaľkáme na tenko, a vykrajujeme kúsky ktoré ukladáme a pech vyložený papierom na pečenie.

4. Krok

Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 180 °C asi 15 minút..Záleží od veľkosti kúskov..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...