Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáce krekry

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Iok4shsza.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 50min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 1:5 hod

reklama:

Suroviny

  • 220 g tvrdého syra
  • 4 lyžice masla
  • 1 šálka hladkej múky
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 3/4 lyžičky soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Syr si nastrúhame na jemnom strúhadle.Do mixéra dáme nastrúhaný syr, maslo izbovej teploty soľ a kyslú smotanu..Premixujeme..Potom do tejto masy ručne priešame hladkú múku a vypracujeme pružné cesto.

2. Krok

Hotové cesto zabalíme do fólie dáme do chladničky na 30 minút odpočívať.

3. Krok

Vychladené rozvaľkáme na tenko, a vykrajujeme kúsky ktoré ukladáme a pech vyložený papierom na pečenie.

4. Krok

Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 180 °C asi 15 minút..Záleží od veľkosti kúskov..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6593 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.