Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáce horalky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P1050622
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 3 ks tortových oblátok
  • 100 g horkej čokolády
  • 2-3 PL cukru
  • 100 g nesolených pražených arašídov
  • 50 ml mlieka
  • 1 PL olej
  • čokoládová poleva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu, pridáme cukor, olej a mlieko. Keď sú všetky suroviny spojené, odstavíme a pridáme pomleté arašídy. Pomiešame.

2. Krok

Naplníme oblátky a zaťažíme aspoň na 2 hodiny.

3. Krok

Oblátku nakrájame na menšie kúsky /mne vyšlo 12/ a po obvode máčame v čokoládovej poleve. Kladieme na papier na pečenie - keď čokoláda stuhne, ľahšie sa odlepia :).

4. Krok

A hotovo, môžeme porovnať s kúpenými :)

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

70 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

71889 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.