Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáca oškvarková pomazánka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Griebenschmalz.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 300 g domácich oškvarkov
  • 2 lyžice masti
  • 2 vajcia natvrdo
  • 2 kyslé uhorky
  • 1 cibuľa
  • 4 jarnej cibuľky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica horčice
  • soľ a korenie
  • pažítka

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu osmažte na masti. Cez sito z nej vytlačte prebytočný tuk a dajte ju zatiaľ bokom. Škvarky a cesnak rozmixujte s bielymi časťami jarnej cibuľky, tie zelené pokrájajte na kolieska a nechajte na ozdobu. Pomleté oškvarky preložte do misy, pridajte horčicu, vajcia a uhorky pokrájané na drobné kocky, nadrobno nasekanú pažítku, soľ a korenie. Premiešajte a pred podávaním dajte do chladničky.

2. Krok

Podávajte s čerstvým chlebíkom a so zelenou časťou cibuľky..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...