Domáca oškvarková pomazánka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Griebenschmalz.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 15m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 300 g domácich oškvarkov
  • 2 lyžice masti
  • 2 vajcia natvrdo
  • 2 kyslé uhorky
  • 1 cibuľa
  • 4 jarnej cibuľky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica horčice
  • soľ a korenie
  • pažítka

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu osmažte na masti. Cez sito z nej vytlačte prebytočný tuk a dajte ju zatiaľ bokom. Škvarky a cesnak rozmixujte s bielymi časťami jarnej cibuľky, tie zelené pokrájajte na kolieska a nechajte na ozdobu. Pomleté oškvarky preložte do misy, pridajte horčicu, vajcia a uhorky pokrájané na drobné kocky, nadrobno nasekanú pažítku, soľ a korenie. Premiešajte a pred podávaním dajte do chladničky.

2. Krok

Podávajte s čerstvým chlebíkom a so zelenou časťou cibuľky..

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?