reklama:

Domáca mazarella

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Screenshot_41
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 20m
reklama:
reklama:

Rozhodneme sa v deň,keď robíme syr,aby sme si odložili srvátku. 

Suroviny

  • 500g domaci syr /recept je uvedený v mojich receptoch/
  • 1l srvátky
  • 1čl soli

Postup prípravy

1. Krok

Srvátku dáme zohriať na 90 st.,a vložíme do nej syr nahrievame ho,až kým nezostane ako plastelína potom ho vyberieme a rozdelíme na rovnaké diely a vyformujeme guľky tie potom vložíme do vychladnutej a posolenej srvátky,dáme do chladu a môžeme papkať s paradajkou ,pokvapkané olivovým olejom a balzamikovým octom ,posypané čerstvým oreganom,alebo bazalkou,dobrú chuť!

 

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?