reklama:

Divina na ihle

Kuchyňa:
Náročnosť:
Divina na ihle9
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 1:30 h
  • Hotové Za: 3:0 h
reklama:
reklama:

dobré mäso a výbornou chrumkavou zeleninou… skvelá kombinácia

Suroviny

  • 500g mäso z diviaka
  • slanina údená prerastená
  • paprika červená
  • paprika žltá
  • paprika zelená
  • cibuľa
  • šampiňóny čerstvé
  • tymián čerstvý
  • soľ, mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

všetky suroviny, ktoré chceme napichať na ihlu si nakrájame na väčšie kúsky. Šampiňóny zbavíme nožičiek a napichovať budeme celé hlavičky. Mäso nakrájame na väčšie kúsky, zalejeme olejom, pridáme čierne mleté korenie, tymián, zamiešame a odložíme na hodinku do chladničky.

2. Krok

jednotlivé suroviny striedavo napichujeme na ihlu alebo špajdlu, uložíme do pekáčka, posolíme, pokvapkáme olejom, môžeme podliať máličko vodou, zakryjeme alobalom a pečieme na 180°C asi 1,5 hod. Záleží aké mäso použijete. Potom odokryjeme a ešte zapečieme.

3. Krok

podávame s dobrou domácou bagetou, alebo chlebom...

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?