Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Divina na ihle

Kuchyňa:
Náročnosť:
Divina na ihle9
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 1:30 h
  • Hotové Za: 3:0 h
reklama:

Suroviny

  • 500g mäso z diviaka
  • slanina údená prerastená
  • paprika červená
  • paprika žltá
  • paprika zelená
  • cibuľa
  • šampiňóny čerstvé
  • tymián čerstvý
  • soľ, mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

všetky suroviny, ktoré chceme napichať na ihlu si nakrájame na väčšie kúsky. Šampiňóny zbavíme nožičiek a napichovať budeme celé hlavičky. Mäso nakrájame na väčšie kúsky, zalejeme olejom, pridáme čierne mleté korenie, tymián, zamiešame a odložíme na hodinku do chladničky.

2. Krok

jednotlivé suroviny striedavo napichujeme na ihlu alebo špajdlu, uložíme do pekáčka, posolíme, pokvapkáme olejom, môžeme podliať máličko vodou, zakryjeme alobalom a pečieme na 180°C asi 1,5 hod. Záleží aké mäso použijete. Potom odokryjeme a ešte zapečieme.

3. Krok

podávame s dobrou domácou bagetou, alebo chlebom...

dobré mäso a výbornou chrumkavou zeleninou… skvelá kombinácia

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...