Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dezert z kyslej smotany s banánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Banánový dezert
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 500 ml kyslej smotany
  • 100 g cukru
  • 2 banány
  • 15 g želatíny
  • 25 g čokolády
  • 100 ml mlieka

Postup prípravy

1. Krok

Pri výrobe tohto dezertu by sme mali mat kyslú smotanu izbovej teploty ..

2. Krok

Kyslú smotanu miešame s cukrom ručným šľahačom asi 5 minút kým sa cukor celkom nerozpustí .. Kto má rád, môže si pridať aj vanilkový cukor.

3. Krok

Želatínu namočíme do mlieka a necháme napučať .. Potom zahrejeme na cca 60 °C .. Necháme trochu vychladnúť a primiešame ku kyslej smotane.

4. Krok

Banány nakrájame na plátky alebo kocky a nasypeme na dno pohára .. Zalejeme smotanovou zmesou a dáme do chladničky zatuhnúť .. Najlepšie cez noc .. Cca 5-6 hodín.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...