Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cviklovo-vajíčkový šalát

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Fotografia1527
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 30min

super..

 

reklama:

Suroviny

  • 100g cvikla sterilizovaná
  • 2ks väčšie varené v šupke zemiaky
  • 5ks varené na tvrdo vajcia
  • 1ksmalá tatarská omáčka
  • 2pl chren
  • 5ks syr plátkový
  • 8-10ks tenko krájaná šunka
  • 15ks na dekor.misy čipsy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Príprava šalátu:zemiaky nastrúhať a vajíčka tiež,pridáme cviklu tatarku a trošku chrenu a dobre rozmiešame,tatarská a cvikla sú ochutené takže,nie je treba nič dávať nanajvýš soľ podľa chuti,servírujeme s údeným mäskom alebo šunkou a syrom...

2. Krok

spôsob úpravy na tanier..čipsy som použila tiež na dekorovanie misy,dobrú chuť...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4210 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.