Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cviklové brownie

Náročnosť:
Brownies I
  • Kusov: 1 plech
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 50m
reklama:

Suroviny

  • čokoláda tmavá kvalitná 200g
  • maslo 100g
  • vajcia 3 ks
  • cukor trstinový 250g
  • cvikla 500g
  • múka hladká 100g

Postup prípravy

1. Krok

Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu maslom. V mise vyšľaháme vajcia s cukrom.

2. Krok

Cviklu (teraz som použila čerstvo uvarenú - nastrúhala som ju na jemno, minule som zliala od nálevu sterilizovanú a na chuti to nevadilo) rozmixujeme a zmiešame s čokoládou. Pridáme k vajciam s cukrom, premiešame a nakoniec zľahka vmiešame hladkú múku.

3. Krok

Zmes vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

4. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre, pri 150-180°C asi 30 minút. Pred krájaním nechajte chvíľu vychladnúť.

5. Krok

Dobrú chuť :-)

Cvikle je teraz viac než dosť, tak šup šup prekvapte svoju rodinku a napečte im toto výborné brownie 🙂

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...