Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čučoriedkovo- jablkové košíčky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Screenshot_34
  • Kusov: 12
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 3dl zavar. čučoriedky
  • 3dl zavar. jablká na kocky
  • 2čl štava z čučor.
  • 2čl citrónová šť.
  • 1/2 l Profi šlahačky Creme patisserie

Postup prípravy

1. Krok

Vyvaľkáme si lístkové cesto a pohárom povykrajujeme a vo forme na košíčky upečieme,aby to držalo formu,tak pritlačíme skleným pohárikom s priemerom veľkosti diery na košíčku.,pečieme pri 180 st do ružova...

2. Krok

poukladáme ich vedľa seba a podávame do nich oba kompóty,tak do polovice košíka, šľahačku prifarbíme čučoriedkovou farbou s citrónovou šťavou a vyšľaháme do tuha, preto citrón,lebo by sa mohlo stať , že by bola šľahačka modrá...

3. Krok

Košíky vyzdobíme, a podávame,dobrú chuť!

Košíčky sa dajú upiecť z lístkového cesta,ale aj kúpiť ako polotovar….

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...