Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cookies-srdce s marmeládou

Kuchyňa:
Náročnosť: ,
G7FgVS5hlmA
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 šálka mletých mandlí
  • 1 vajce
  • 150 g masla
  • 1 šálka hladkej múky
  • 2 lyžice práškového cukru
  • 100 g marmelády
  • štipka soli
  • vanilkový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Bielko rozdelíme od žĺtka, múku zmiešame s mandlami, cukrom, vanilkovým cukrom, soľou, zmiešame a pridáme maslo nakrájané na kúsky a žĺtko. Vypracujeme cesto a dáme do chladu na 1-2 hodiny

2. Krok

Cesto rozvaľkáme a vykrajujeme srdiečka celé a potom vykrajujeme aj stred zo srdiečka ,takto potom lepíme rozšľahaným bielkom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 10 minút. Necháme vychladnúť a plníme marmeládou a posypeme práškovým cukrom.

   

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...