Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čokoládovo- kávové polmesiace

Kuchyňa:
Náročnosť:
KS3cbW7j0Ho
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • Hladká múka 2 šálky.(objem 250 ml)
  • Mäkké maslo 200 g
  • Práškový cukor 1,5 šálky
  • Kakao 0,5 šálky
  • Rospustná káva 2 polievkové lyžice
  • soľ 0,5 č.l
  • 1 kypriaci prášok

Postup prípravy

1. Krok

Rúru si rozohrejeme na 180°C.

2. Krok

Na plech si dáme papier na pečenie. Mäkké maslo si vymiesime s cukrom , pridáme múku kakao kávu a soľ a kypriaci prášok.Vymiesime cesto podobné lineckému .To si dáme na 1 hodinku odpočinúť do chlade.Potom ho vyvaľkáme nie na moc tenko..cca 0,5 cm.

3. Krok

Polmesiačiky vykrajujeme najlepšie pohárom ,a ukladáme na pripravený plech.Pečieme vo vyhriatej rúre 15 - 20 min.

blížia  sa  vianoce  tak  sa  teraz  budem  snažiť  pridávať  aj  nejaké  vianočné  pečivko.

PsQ6ASbrvjg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...