reklama:

čokoládová torta s broskyňami

Kuchyňa:
Náročnosť:
532178_456361034473723_1909224766_n
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 25m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 5 ks vajce
  • 100 g práškový cukor
  • 140 g hrubej múky
  • 0,7 l mlieka
  • 2 ks prášok Zlatý klas
  • 2 PL kryštálového cukoru
  • 2 PL kakaa
  • 1 balíček vanilínový cukor
  • 50 g zaváraných broskyň
  • 1 ks čokoládová poleva
  • 1 ks šľahačka
  • 1 ks stužovača

Postup prípravy

1. Krok

V miske si vymiešame žĺtky s polovicou cukru. Bielky vyšľaháme s druhou polovicou cukru, nakoniec k tomu primiešame múku a kakao.

2. Krok

Cesto vylejeme do vymastenéj a múkou vysypanej tortovej formy a upečieme vo vyhriatej rúre pri 190 stupňov. Keď je torta upečená, dáme ju vychladnúť a potom ju prekrojíme a naplníme.

3. Krok

Plnka: V troche mlieka si rozmiešame Zlatý klas, k nemu pridáme 2 lyžice cukru . Potom to vylejeme do vriaceho mlieka. Za stáleho miešania uvaríme hustú kašu.

4. Krok

Počas toho ako sa krém chladí, si zo stužovača a šlahačky ušľaháme tuhú šľahačku, ktorú zmiešame s vychladnutým krémom. Týmto naplníme tortu,poukladáme broskyňe pokrájané na mesiačiky polejeme polevou a ozdobíme broskyňou

532178_456361034473723_1909224766_n

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?