Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cibuľový džem

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Redonionmaralade_460x260
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 500 g červenej cibule
  • 120 ml oleja
  • 500 ml červeného vína
  • 120 ml medu
  • 120 ml červeného vínneho octu
  • 1 citrón
  • soľ a mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

V hrnci rozpálime olej a pridáme cibuľu nakrájanú na kolieska.Osolíme a okoreníme a dusíme 5 minút.Prilejeme víno a varíme odokryté dovtedy, kým sa víno takmer neodparí.

2. Krok

V ďalšom hrnci na miernom ohni povaríme asi 3 minúty med, kým nechytí peknú karamelovú farbu, pridáme ocot a povaríme 5 minút-.Medovú zmes prilejeme k cibuli.

3. Krok

Cibuľovú zmes varíme ďalších 15 minút kým nenadobudne medovú konzistenciu.Nakoniec pridáme nastrúhanú citrónovú kôru a šťavu.

4. Krok

Džem podľa chuti osolíme a okoreníme.Nalejeme do čistých pohárov, uzavrieme a otočíme hore dnom..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...