Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chutney zo zelených paradajok

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
4atní
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 1500 g zelených paradajok
  • 500 g cibule
  • 500 g cukru
  • 150 g hrozienok
  • 200 ml octu
  • 1 1/2 lyžičky kari
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžička kajenského korenia
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 1/2 lyžičky mletej rímskej rasce
  • 1 1/2 lyžičky nastrúhaného zázvoru
  • trošku nasekaných feferónok

Postup prípravy

1. Krok

Nakrájame cibuľu na väčšie kusy takisto aj paradajky a zasolíme ..Premiešame a prikryjeme utierkou,necháme cez noc stáť..

2. Krok

Na druhý deň rozvaríme s pridaním cukru octu a hrozienok.Varíme asi 45 minút,posledným 10 minút pred dovarením pridáme koreniny,.

3. Krok

Potom plníme do pohárikov a ešte horúce obrátime hore dnom a necháme tak pomaly chladnúť..

4. Krok

Táto omáčka sa hodí k studeným mäsám alebo ku grilovaným jedlám..Pred konzumáciou je dobré aspoň 6 týždňov nechať odležať.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...