Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chutné zemiaky v strúhanke s bylinkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Cuy8rrazouy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min

reklama:

Suroviny

  • 1 kg zemiakov
  • 2 lyžice slnečnicového oleja
  • 2 lyžice strúhanky
  • 1 lyžička červenej mletej papriky
  • 1 lyžička tymiánu
  • štipka mletého čierneho korenia
  • štipka čili
  • 1 lyžička mletej rasce
  • soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky očistíme a nakrájame na krížalky.Dáme ich do misky, prelejeme olejom a dobre premiešame.V inej miske si zmiešame strúhanku a ostatné koreniny.

2. Krok

v tejto zmesi obaľujeme zemiaky a ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie.ukladáme ich len v jednej vrstve.

3. Krok

Plech dáme do vyhriatej rúry na 220°C a pečieme 35 - 40 minút..Podľa potreby ich otočíme..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9303 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.