Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chutná paradajková polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Paradajz corba 640x352.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 červená cibuľa
  • 1/2 šálky nakrájaného zeleru
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 bobkové listy
  • 3 plechovky lúpaných paradajok / 400 gramových/
  • 400 ml kuracieho vývaru
  • 1 lyžica medu
  • čerstvá bazalka
  • korenie a soľ podľa chuti
  • 1 lyžička červenej mletej papriky
  • 1 grécky jogurt

Postup prípravy

1. Krok

Do hrnca nalejeme olej, zahrejeme a pridáme cibuľu, zeler a cesnak. Dusíme pár minút a pridáme bobkový list. Keď je zelenina mäkká pridáme paradajky a vývar. Keď začne polievka bublať pridáme med, bazalku, soľ, mletú papriku a korenie. Varíme na miernom ohni asi 15 minút. Bobkové listy vyberieme a polievku vymixujeme.

2. Krok

Podávame s jogurtom a uvarenou cestovinou.

Corbica.jpg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...