reklama:

Chrumkavý karfiol v parmezánovej kruste

Kuchyňa:
Náročnosť:
Parmesan cauliflower bites 800 3426.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 veľký karfiol
  • 1/2 šálky hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 1 šálka strúhanky
  • 1/2 šálky Parmigiano Reggiano (parmezán), strúhaný
  • 1 lyžička kreolského korenia
  • olej na yprážanie

Postup prípravy

1. Krok

Karfiol s rozoberieme na ružičky a posolíme ho..vajcia s rozšľaháme , a do misky si dáme aj hladkú múku.do inej misky si zarobíme strúhanku , s parmezánom a kreolským korením.

2. Krok

Karfiol vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista a po vypražení necháme na kuchynskej papierovej utierke odmastniť..

3. Krok

Užite si jeho skvelú chuť buď samotný alebo s vašou obľúbenou omáčkou.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?