Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chrumkavý karfiol v parmezánovej kruste

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Parmesan cauliflower bites 800 3426.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 1 veľký karfiol
  • 1/2 šálky hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 1 šálka strúhanky
  • 1/2 šálky Parmigiano Reggiano (parmezán), strúhaný
  • 1 lyžička kreolského korenia
  • olej na yprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Karfiol s rozoberieme na ružičky a posolíme ho..vajcia s rozšľaháme , a do misky si dáme aj hladkú múku.do inej misky si zarobíme strúhanku , s parmezánom a kreolským korením.

2. Krok

Karfiol vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista a po vypražení necháme na kuchynskej papierovej utierke odmastniť..

3. Krok

Užite si jeho skvelú chuť buď samotný alebo s vašou obľúbenou omáčkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3012 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.