Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chrumkavý karfiol v parmezánovej kruste

Kuchyňa:
Náročnosť:
Parmesan cauliflower bites 800 3426.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 1 veľký karfiol
  • 1/2 šálky hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 1 šálka strúhanky
  • 1/2 šálky Parmigiano Reggiano (parmezán), strúhaný
  • 1 lyžička kreolského korenia
  • olej na yprážanie

Postup prípravy

1. Krok

Karfiol s rozoberieme na ružičky a posolíme ho..vajcia s rozšľaháme , a do misky si dáme aj hladkú múku.do inej misky si zarobíme strúhanku , s parmezánom a kreolským korením.

2. Krok

Karfiol vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista a po vypražení necháme na kuchynskej papierovej utierke odmastniť..

3. Krok

Užite si jeho skvelú chuť buď samotný alebo s vašou obľúbenou omáčkou.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...