Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chrumkavé kuriatko

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
1.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 polievková lyžica škrobu (solamyl)
  • 0,5 čajovej lyžice sódy jedlej
  • 1 polievková lyžica citrónovej šťavy
  • soľ podľa chuti
  • hladká múka na obaľovanie
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie mäsko si umyjeme a nakrájame na menšie kúsky..Osušíme ho a posypeme jedlou sódou a soľou podľa chuti..

2. Krok

Mäso premiešame a potom pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme solamyl a opäť premiešame..Necháme 20 minút odpočívať..

3. Krok

Každý kúsok potom obalíme v hladkej múke a vyprážame na horúcom oleji dozlatista.

4. Krok

Fantasticky chutí so zeleninou a so sladkokyslou omáčkou.

2 1.jpg 3.jpg 1.jpg
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12834 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.