Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chrumkavé kuracie stehienka

Kuchyňa: ,
Chod: ,
Náročnosť:
Kuracie stehienka
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 5 kuracích stehnien
  • 1 vajce
  • 1 polievková lyžica kečupu
  • 75 g strúhanky
  • 100 g pomletých arašidov
  • 1/2 lyžičky soli
  • korenie na kura
  • 60 ml oleja

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie nožičky umyjeme a zbavíme kože, nasolíme.

2. Krok

Vyšľaháme si vajíčko s kečupom.

3. Krok

Okúpeme vo vajíčku stehienko.

4. Krok

V sáčku zmiešame strúhanku s mletými orieškami.

5. Krok

V tejto zmesi obalíme nožičku.

6. Krok

Potom dozlatista vypražíme.

7. Krok

Dobrú chuť...

Už ste sa prejedli obyčajných vyprážaných stehienok? Chceli by ste nejakú zmenu?

Existuje mnoho obaľovacích zmesí, dokonca niektoré potravinárske firmy ponúkajú už hotové obaľovačky. Ale keď nikdy neviete, čo v tom je…

Pripravte si obaľovaciu zmes doma. Je chrumkavá a určite Vám zachutí. A v čom je tajomstvo chrumkavosti? V obyčajných arašidoch.

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...