Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cheesecake s mangom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_11.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 1:10 hod
  • Hotové Za: 1:40 hod
reklama:

Suroviny

  • 200 g maslových sušienok
  • 150 g masla
  • Tvarohová vrstva:
  • 750 g jemného tvarohu
  • 4 vajcia
  • 200 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 20 g škrobu
  • Mango krém:
  • 3 žĺtka
  • 1 mango
  • 50 g masla
  • cukor podľa chuti
  • Vrstva z kyslej smotany:
  • 500 g kyslej smotany
  • cukor podľa chuti
  • 1 vanilkový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si rozmxujeme sušienky na jemno..Potom rozpustíme maslo a a zmiešame ho so sušienkovými omrvinkami..Vytvoríme cesto.

2. Krok

príprava mango krému:mango si ošúpeme oddelíme od kôstky a dužinu nakrájame na menšie kúsky.Tie dáme do mixéra a zmixujeme na pyré.Na panvicu si dáme rozpustiť maslo, pridáme mangové pyré a rozvaríme.Vyšľaháme si žĺtka a tenkým prúdom vlejeme do rozvareného pyré ..Neustále miešame a povaríme asi 5 minút..Zmes by mala mať hustú konzistenciu a to ako pri varení džemu. Skúšku si urobíme vareškou urobíme v strede panvice ryhu a krém sa nám nemá zlievať.

3. Krok

Tvarohovú plnku si pripravímetak, že zmiešame tvaroh s vanilkovým cukrom a so škrobom.V inej miske si vyšľaháme vajcia s cukrom do peny a potom obe zložky spojíme dokopy.

4. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C. Sušienkovú hmotu natlačíme na dno tortovej formy s priemerom 22.forma by mala byť odopínateľná. Na základ zo sušienok vylejeme tvarohovú plnku.Na tvaroh nalejeme mangový krém a ten za pomoci vidličky mramorovaním prepojíme s tvarohovou plnkou.Takto pripravený koláč vložíme do rozohriatej rúry kde ho pečieme 5 minút.Potom teplotu znížime na 140 °C a pečieme cca 1 hodinu.Že je koláč upečený zistíme tak, že okraje koláča budú zapečené a stred bude ešte mäkký ale nie tekutý.

5. Krok

Zmiešame si kyslú smotanu s cukrom a vanilkovým cukrom a vylejeme na koláč.Potom dopekáme ešte 5 minút.Rúru vypnite a koláč necháte v rúre dojsť s tým že pootvoríte na rúre dvierka aby prebytočná vlhkosť mala kde unikať.Keď koláč v rúre vychladne, vyberieme ho a necháme ho úplne vychladnúť.Potom ho ešte dáme do chladničky , najlepšie na noc.Vyzdobíme podľa fantázie , najlepšie ovocím..

27340494640_7245bebf45_b 2.jpg

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...