Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cestoviny so špenátom a klobásou

reklama:
Ukusna testenina sa kobasicama 1 640x352.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 170 g údenej klobásy
  • lyžica olivového oleja
  • 1 cibuľa
  • 400 g nasekaných paradajok- môžu byť aj v konzerve
  • 2 šálky kuracieho vývaru
  • 230 g cestovín
  • 3 šálky čerstvého špenátu
  • 120 g syra
  • mladá cibuľka alebo pór
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu nakrájame na kocky a klobásu nakrájame na kolieska, dáme do hlbšej panvice na olej a restujeme. Pridáme paradajky, vývar a cestoviny. Priveďte k varu, zakryte pokrievkou a nechajte variť asi 10 minút kým niesú cestoviny mäkké. Niekoľkokrát cestoviny premiešajte. Nakoniec postupne prisypte špenát a syr, nechajte roztopiť a odstavte. Ozdobte mladou cibuľkou a podávajte.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3366 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Bon appétit

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.