Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cesnakovo-bylinkové rožky

reklama:
BRKhEy3BNMc
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 16
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 1:30 hod
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 2:10 hod
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 250 ml mlieka
  • 400 g hladkej múky
  • 2 polievkové lyžice oleja
  • soľ
  • 1 lyžica cukru
  • 1 lyžica sušených kvasníc
  • 1 žĺtok na potretie
  • Náplň:
  • 50 g masla
  • 7 strúčikov cesnaku
  • 2 lyžice byliniek
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky suroviny na cesto spracujeme hneď naraz.Zakryjeme uterákom a necháme na teplom mieste vykysnúť .aby cesto zväčšilo objem 2 krát.Rozdelíme asi na 16 kúskov a ešte raz zakryjeme uterákom asi na 30 minút.

2. Krok

Maslo vymiešame s prelisovaným cesnakom a bylinkami.Kúsky trocha rozvaľkáme a natrieme každý plnkou.Zrolujeme do rohlíka a potrieme žĺtkom.Pečieme asi 15 minút na 180°C

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

23812 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.