Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cesnakové slimáky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Slimaky
  • Čas Prípravy: 1:10 hod
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 800 g hladkej múky
  • 2 dcl mlieka
  • 1PL čerstvých kvasnic
  • 1 lyžičku cukru
  • soľ podľa chuťi
  • 3 PL bravčovéj masťi
  • 1 hlávka cesnaku
  • rasca
  • hrubá soľ

Postup prípravy

1. Krok

Urobím kvások..keď podkysne ,do misky si dám muku a pridám kvások. Zmiesim posypem múkou a nechám nakysnúť..

2. Krok

Bravčovú masť zmiešam s prelisovaným cesnakom okorením a osolím.

3. Krok

Vykysnuté cesto si rozvaľkám a potriem pripravenou plnkou. Zviniem ako roládu, nožom ju pokrájam na kolieska a tie ukladám na vymastený plech,potriem rozšľahaným vajcom s mliekom.

4. Krok

Posypem slimáky hrubou soľou a rascou a dám piecť na 190 °C asi 30 min. Po upečení pokvapkám vodou prikryjem utierkou.

chrumkavé a chutné k vínku

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...