Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cesnakové Langoše

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
1457547_449456595164167_827064694_n
  • Čas Prípravy: 60m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 1:15 h
reklama:

Suroviny

  • 1 kg polohrubej múky
  • 0.5 l mlieka
  • 50 g kvasníc
  • štipka cukru
  • soľ,rasca
  • cesnak
  • olej na vyprážanie

Postup prípravy

1. Krok

Z vlažného mlieka, cukru a kvasníc pripravíme kvások . Kvások zmiešame s múkou, soľou pridáme trošku rasce a vypracujeme cesto a dáme vykysnúť.Ked nám cesto vykysne na po mučenej doske vyformujeme cesto do tvaru bochníkou .

2. Krok

Bochníčky necháme 10 minút kysnúť, potom ich roztiahneme na placky, dôležité je vytvoriť tenký stred - cesto sa môže aj trošku pretrhnúť a byť deravé,ale to nieje problém . Langoše vysmážame na horúcom oleji.Oleja musí byť toľko, aby v ňom plával.

3. Krok

Roztlačíme 5 stručikou cesnaku, zmiešame s jednou polievkovou lyžicou oleja, deci teplej vody a poriadne osolíme. Langoš potrieme cesnakom, kto aké lúbi môže si spraviť syrové,kečupové,majonézove .Dobrú chuť.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...