reklama:

Cesnakové Langoše

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
1457547_449456595164167_827064694_n
  • Čas Prípravy: 60m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 1:15 h
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 kg polohrubej múky
  • 0.5 l mlieka
  • 50 g kvasníc
  • štipka cukru
  • soľ,rasca
  • cesnak
  • olej na vyprážanie

Postup prípravy

1. Krok

Z vlažného mlieka, cukru a kvasníc pripravíme kvások . Kvások zmiešame s múkou, soľou pridáme trošku rasce a vypracujeme cesto a dáme vykysnúť.Ked nám cesto vykysne na po mučenej doske vyformujeme cesto do tvaru bochníkou .

2. Krok

Bochníčky necháme 10 minút kysnúť, potom ich roztiahneme na placky, dôležité je vytvoriť tenký stred - cesto sa môže aj trošku pretrhnúť a byť deravé,ale to nieje problém . Langoše vysmážame na horúcom oleji.Oleja musí byť toľko, aby v ňom plával.

3. Krok

Roztlačíme 5 stručikou cesnaku, zmiešame s jednou polievkovou lyžicou oleja, deci teplej vody a poriadne osolíme. Langoš potrieme cesnakom, kto aké lúbi môže si spraviť syrové,kečupové,majonézove .Dobrú chuť.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?