Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čerešňový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_32
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 2 šálky múka polohrubá
  • 1 šálka cukor kryštálový
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 šálka mlieka
  • 1/2 šálky oleja
  • 2 vajcia
  • kokosová múčka
  • čerešne

Postup prípravy

1. Krok

šálka má objem 250ml. všetky suroviny dáme do misy a mixérom, ale stačí aj metlička, vymiešame. Umyté čerešne výdatne posypeme kokosom a dobre ich premiešame aby sa obalili kokosom

2. Krok

menší pekáčik vymastíme maslom a nahrubo vysypeme kokosom. Cesto vylejeme do pekáčika a vrch posypeme čerešňami, prisypeme aj kokos ktorý nám zvýšil

3. Krok

dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C na cca 30-35 minút. Kokos na povrchu vytvorí takú jemnú krustičku a je to moc, moc dobré....

4. Krok

toto je univerzálny ovocný koláč, ovocie podľa sezóny a koláč je vždy iný….
http://ovarenizivoteatak.blogspot.sk/2013/06/ceresnovy-kolac-s-kokosom.html#more

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...