Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čerešňový koláč

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
150620132122
  • Kusov: 1
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 50m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:

Suroviny

  • 500g linecké cesto
  • 7 bielkov
  • 300g kr.cukor
  • 150g práškový
  • 7pl polohrubej múky so štipkou prášku do pečiva
  • 500g vykôstkované čerešne

Postup prípravy

1. Krok

Linecké cesto si rozdelíme na 2 časti,až ho nekúpime tak si ho urobíme doma je to cesto 3-2-1,múka,tuk,cukor,žĺtok 1/2PDP,,,,jednu časť rozvaľkáme a dáme na plech,tak,aby boli aj boky trošku... a dáme predpiecť na 180 st,vyberieme a trošku ochladíme....

2. Krok

Bielky vyšľaháme s kr.cukrom do peny nad parou potom pridáme práskový cukor s múkou a zľahka premiešame ,, a vylejeme na predpečené cesto..

3. Krok

pekne poukladáme čerešne a vrch prikryjeme kvietkamí z cesta a dáme piecť na 180 st do zlata,,,

sezónny

Screenshot_73

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: , ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...