Celozrnný paradajkový chlieb

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_1
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 60m
  • Hotové Za: 1:30 h
reklama:
reklama:

Vyskúšala som chlieb s paradajkami

Suroviny

  • 500g celozrnnej múky
  • 500g hladkej T 650 chlebová/
  • 1 varený zemiak
  • 1čl soli
  • 40g droždie čerstvé
  • 5dl vody/letnej/
  • 3pl olej
  • 150g , veľký paradajkový pretlak

Postup prípravy

1. Krok

Do vody si dáme za lyžičku múky a rozmrvíme droždie na kvások,keď nabehnú na povrch, tak si zamiesime tuhé cesto potom ho rozdelíme na dve časti a do druhej zamiešame pretlaky a ešte dobre vymiesime ,necháme nakysnúť... tak

2. Krok

Keď nakysnú obe cestá prepletieme ich a necháme ešte pokysnúť spolu..

3. Krok

Pečieme pri250 st 10 minút,potom teplotu stiahneme na 180 st a pečieme 60 minút, sem, tam potriem povrch chlebíka vodou..po hodine by mal mať kôrku do zlata..

4. Krok

 

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?