Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Celozrnný paradajkový chlieb

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_1
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:30 hod
reklama:

Suroviny

  • 500g celozrnnej múky
  • 500g hladkej T 650 chlebová/
  • 1 varený zemiak
  • 1čl soli
  • 40g droždie čerstvé
  • 5dl vody/letnej/
  • 3pl olej
  • 150g , veľký paradajkový pretlak

Postup prípravy

1. Krok

Do vody si dáme za lyžičku múky a rozmrvíme droždie na kvások,keď nabehnú na povrch, tak si zamiesime tuhé cesto potom ho rozdelíme na dve časti a do druhej zamiešame pretlaky a ešte dobre vymiesime ,necháme nakysnúť... tak

2. Krok

Keď nakysnú obe cestá prepletieme ich a necháme ešte pokysnúť spolu..

3. Krok

Pečieme pri250 st 10 minút,potom teplotu stiahneme na 180 st a pečieme 60 minút, sem, tam potriem povrch chlebíka vodou..po hodine by mal mať kôrku do zlata..

4. Krok

Vyskúšala som chlieb s paradajkami

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...