Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Celozrnné cestoviny (základný recept)

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Celozrnne cestoviny.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:eatsmarter.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 200 g celozrnnej múky
  • 200 g špaldovej múky
  • 4 vajcia
  • 2 lyžice olivového oleja
  • soľ
  • 4 lyžice vody
  • múka na spracovanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vložte múku do misky. Do múky pridajte vajcia, olivový olej, soľ a 3-4 lyžice vody.

2. Krok

Mieste s háčikmi na cesto v ručným šľahačom, kým sa ingrediencie neprepoja.Potom podľa hustoty cesta miesime ručne a podľa potreby a veľkosti vajec môžete pridať vodu alebo naopak múku..

3. Krok

Cesto po poriadnom vymiesení natenko vyvaľkáme a krájame rezance alebo prípadne použijeme strojček na cestoviny ...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

874 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.