Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Casino Nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_23
8
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

113970212_large_151829_600 113970213_large_152265_600 113970214_large_152545_600 113970215_large_152795_600 113970216_large_152979_600 113970217_large_153309_600113970218_large_153493_600

reklama:

Suroviny

  • 400 g masla
  • petržlenová vňať
  • zelená cibuľka
  • 3 strúčiky cesnaku
  • chilli omáčka
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • soľ korenie podľa chuti
  • kápia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

všetky suroviny si nadrobno nasekáme..v mixéri všetko dokopy vymixujeme a ochutíme soľou a korenim..potom buď to do papiera alebo do potravinárskej fólie zabalíme..

2. Krok

Používame na hrianky alebo na pečené zemiaky..prípadne k mäsu.(kuracie prsia , bravčové či hovädzie plátky)

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

41373 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.