reklama:

Capkanica

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
011
  • Kusov: 4ks
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 4m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 14m
reklama:
reklama:

Recept som videla v Tv,ale som pozabúdala,čo všetko doňho išlo,tak som si ho upravila sama a vyskúšala

Suroviny

  • 150 g bravčové mäso z pleca
  • 150 g teľacie z pleca
  • 150 g jahňacie zo stehna
  • 1čl soľ
  • 1čl čierne korenie
  • potr.fólia,alebo sáčky asi 8ks
  • 1dl olej na opekanie

Postup prípravy

1. Krok

Mäsko ktoré uvádzam premelieme 2x na jemno na mäsovom mlynčeku...

2. Krok

pridáme soľ a korenie a dobre premiešame potom so vyformujeme guľky asi 110gramové,tie si prehadzujeme z pravej do ľavej ruky,až to capká,preto ,,capkanica,,čím dlhšie to robíme,tým lepšie.........preto sa dáva soľ a korenie a nič iné,aby sme si vychutnali chuť spojeného mäska....

3. Krok

rozložíme si 4ks mikroténové sáčky,na každý dáme jednu guľku,prikryjeme druhým sáčkom a pritlačíme hrncom,aby sa nám vytvorila asi 3/4cm hrubá placka,potom vrchnú fóliu stiahneme a pomocou druhej, dáme na zohriaty olej,poopekať do zlata z oboch strán...

4. Krok

podávame so zeleninovým šalátom.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?