Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Burfi

Kuchyňa: ,
Náročnosť:
Burfi
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 60m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • 120 g masla
  • 60 g práškového cukru
  • 220 g sušeného mlieka
  • 2 lyžičky šľahačky
  • 50 g píniových orieškov (zomletých)
  • 20 g kešu orieškov

Postup prípravy

1. Krok

Roztopené maslo vymiešame s práškovým cukrom a sušeným mliekom. Potom pridáme mleté píniové oriešky.
Vypracujeme hmotu, s ktorou sa nám bude dobre pracovať.

2. Krok

Pripravenú hmotu dáme na 10 minút do chladničky a potom formujeme cukríky. Tvarovať ich môžete podľa vlastnej fantázie a na dozdobenie použite oriešky.

3. Krok

Ešte Vám chcem napísať, keď namiesto píniových orieškov použijete mandle, tak budete mať marcipánové cukríky. Taktiež sa dajú použiť aj iné orechy ako píniové. Vyskúšajte a napíšte mi, ako Vám to vyšlo.

Toto je ďalší chutný recept. Burfi sú orieškové cukríky, ktoré sa dozdobujú orieškami. Je jedno aké oriešky použijete, veď každý má rád tie svoje.

 

 

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...