Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bublanina s rebarborou

Kuchyňa:
Náročnosť:
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 3 žĺtky
  • 1/2 hrnčeka práškového cukru
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 1 hrnček polohrubej múky
  • 1/2 kypriaceho prášku
  • 1/2 hrnčeka mlieka
  • 3 bielka
  • tuk a múka na vymastenie a vysypanie plechu
  • 1 hrnček rebarbory

Postup prípravy

1. Krok

Žĺtky s polovicou cukru vymiešame do peny a pomaly prilievame olej..Múku preosejeme s kypriacim práškom..Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a pridáme k nim aj zvyšný cukor..Do žĺtkovej zmesi striedavo pridávame múku a mlieko a nakoniec vmiešame sneh z bielkov.

2. Krok

Cesto rozotrieme na vyšší plech vymazaný s maslom a vysypaný z múkou , poukladáme očistenú a na menšie kúsky nakrájanú rebarboru a pečieme pri 180°C asi 20 minút...

3. Krok

pred podávaním posypeme práškovým cukrom...

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...