Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bublanina II.

Kuchyňa:
Náročnosť:
070 (4)
  • Kusov: jeden plech
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 160 g múka polohrubá
  • 120 g cukor práškový
  • 40 g prášok vanilkový pudingový (alebo zlatý klas)
  • 2 Kl kopcom prášok do pečiva (PDP)
  • 100 ml olej
  • 120 ml mlieko vlažné
  • 2 vajcia celé
  • ovocie podľa chuti (ríbezle, jahody)

Postup prípravy

1. Krok

Suroviny som zmiešala v jednej miske, najskôr sypké a potom som vliala tekuté, dobre premiešala a cesto som vyliala na malý plech (s rozmerom 20x30 vyložený papierom na pečenie). Pečieme 30-35 minút minút na 170 °C. Dala som ríbezle a jahody

2. Krok

Zdroj receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/bublanina-blesk-fotorecept/43282-recept.html

Tento výborný a jednoduchý recept

som našla na stránke Varecha a je pod týmto názvom  Bublanina Blesk

a autorke @vavan ďakujem za recept.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...