Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bryndzovníky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bez nazvu 1 22.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min

recept nám poslala :

Ivana Dolinajová Šubertová
reklama:

Suroviny

  • 250 g bryndze
  • 250 g hladkej múky
  • 250 g margarínu
  • 1/2 balíka prášku do pečiva
  • 1 žĺtok
  • 1 vajce na potretie
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bryndzu s múkou, práškom do pečiva, margarínom,žĺtkom a soľou dobre v hlbšej mise vymiesime .

2. Krok

Vzniknuté cesto položíme na pracovnú dosku ktorú si dobre pomúčime.Vyvaľkáme cesto na hrúbku 0,5 cm a ľubovoľnými formičkami vykrajujeme koláčiky ktoré ukladáme na plech.

3. Krok

Každý jeden potrieme rozšľahaným žĺtkom, osolíme a môžete posypať rascou, sezamom alebo makom.

4. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C asi 15 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2002 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.