Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bryndzové halušky so slaninou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Halusky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min

kto  by  im  odolal?

reklama:

Suroviny

  • 800 g zemiakov
  • 400 g hladkej múky
  • 7 platkov údenej slaninky
  • 2 bryndze
  • 1 kyslá smotana
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky očistíme, oškrabeme a najemno nastrúhame.Do zemiakov pridame múku posolíme a dobre premiešame.

2. Krok

Do vriacej osolenej vody cesto pretláčame cez haluškovač.Halušky počas varenia občasne premiešavame.

3. Krok

Necháme ich variť 15 minút, kým nevyplávajú navrch.Slaninu s cibuľou nakrajame na kocky a spenime do zlatista.

4. Krok

Bryndzu zmiešame so smotanou.Halušky premiešame s bryndzou na vrch dáme opraženú slaninkú s cibuľou a polejeme výpekom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

25 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

27666 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.