Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bruschetta s paradajkami

P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 2min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 4 ks celozrnného chleba
  • 4 paradajky
  • olivový olej
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 30 g balsamicového krému
  • soľ podľa chuti
  • čierne korenie podľa chuti
  • 30 g byliniek

Postup prípravy

1. Krok

Chleba si opražíme na suchej panvici dozlatista alebo dáme zapiecť do rúry na 200 °C na 3 minúty.

2. Krok

Paradajky nakrájame na kocky a cesnak najemno a dáme na panvicu s olivovým olejom a chviľku restujeme,pridáme balsamico krém a odstavíme.

3. Krok

Chlieb namáčame v zvyšnom oleji po paradajkách a na chlieb dáme paradajky,posolíme ,pokoreníme a zdobíme nasekanými bylinkami.Podávame na desiatu,olovrant alebo len tak k vínku..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...