reklama:

Bruschetta s bazalkovým pestom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

Bruschetta je vlastne naša hrianka… základ je nasucho opečená hrianka, cesnak, olej a paradajky… a ďalej sa fantázii sa medze nekladú..

Suroviny

  • starší chlieb, bageta
  • cesnak
  • olivový olej
  • bazalkové pesto
  • paradajky
  • parmezán

Postup prípravy

1. Krok

starší chleb alebo bagetu opečieme na sucho v topinkovači, potrieme cesnakom

2. Krok

paradajky nakrájame na kolieska, alebo na kocky, posypeme troškou soli a pokvapkáme olivovým olejom

3. Krok

na topinky dáme lyžicu bazalkového pesta a obložíme paradajkami, posypeme parmezánom alebo natrhanou mozzarellou, ozdobíme čerstvou bazalkou

4. Krok

recept na bazalkové pesto nájdete medzi mojimi receptami

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?