Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bruschetta s bazalkovým pestom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Bruschetta je vlastne naša hrianka… základ je nasucho opečená hrianka, cesnak, olej a paradajky… a ďalej sa fantázii sa medze nekladú..

reklama:

Suroviny

  • starší chlieb, bageta
  • cesnak
  • olivový olej
  • bazalkové pesto
  • paradajky
  • parmezán
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

starší chleb alebo bagetu opečieme na sucho v topinkovači, potrieme cesnakom

2. Krok

paradajky nakrájame na kolieska, alebo na kocky, posypeme troškou soli a pokvapkáme olivovým olejom

3. Krok

na topinky dáme lyžicu bazalkového pesta a obložíme paradajkami, posypeme parmezánom alebo natrhanou mozzarellou, ozdobíme čerstvou bazalkou

4. Krok

recept na bazalkové pesto nájdete medzi mojimi receptami

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7435 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.