reklama:

Broskyňový zákusok s bielou čokoládou

Kuchyňa:
Náročnosť:
Broskynový
  • Kusov: 24
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 60m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 5 vajec
  • 1 šálka práškového cukru
  • 1/2 šálky oleja
  • 1 šálka mlieka
  • 1 1/2 šálky polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 lyžice strúhanej bielej čokolády
  • Snehová plnka:
  • 8 bielkov
  • 5 lyžíc práškového cukru
  • broskyňová omáčka:
  • 300 g broskýň
  • 50 g cukru
  • 1 1/2 sáčku tortového želé
  • trochu broskyňovej šťavy alebo sirupu

Postup prípravy

1. Krok

Vymiešame si vajcia s práškovým cukrom,potom pridáme olej a mlieko, nakoniec múku zmiešanú s práškom do pečiva a nastrúghanú bielu čokoládu.Upečieme pišótu 25 minút pri 180 °C.

2. Krok

Vyšľaháme si sneh z bielkov pridáme cukor a šľaháme do pevných špičiek.POtom pridáme pár broskýň nakrájaných na menšie kocky ,a navrstvíme na piškótu.Dopekáme ešte pár minút.

3. Krok

Nakoniec si uvaríme želatínovú omáčku.Rozvaríme broskyne s cukrom a prihustíme želatínou podľa návodu na obale..

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?