Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Broskyňový koláč s kyslou smotanou

Kuchyňa:
Náročnosť:
8Rl4GBy _FQ
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 800 g konzerovaných broskýň
  • 250 g polohrubej múky
  • 200 g masla
  • 200 g cukru
  • 5 vajec
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 prášok do pečiva
  • 50 ml mlieka
  • Krém:
  • 400 g kyslej smotany
  • 100 g cukru
  • 1 vanilkový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Vymiešame si maslo s cukrom a s vanilkovým cukrom do peny.Potom primiešame vajcia .jedno po druhom,mlieko, a múku s práškom do pečiva.Poriadne premiešame..

2. Krok

Plech si vyložíme papierom na pečenie.Vylejeme naň cesto.Potom poukladáme broskyne .Dobre ukáže keď broskyne otočíte priehlbinkou nahor..

3. Krok

Pečieme v predhriatej rúre pri 180 °C cca 30 minút.

4. Krok

Vymiešame si kyslú smotanu s cukrom a natierame krém ešte na teplý koláč..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...