reklama:

Broskyňovo-tvarohové rezy

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
050520131836 - kópia
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 40m
  • Hotové Za: 60m
reklama:
reklama:

Tvarohovo-pudingová plnka chutí celej rodine…

Suroviny

  • 3ks vajíčka
  • 2dl cukor/jena šálka/
  • 1/2 šálky olej
  • 1 šálka hl.múky
  • 1 šálka polohrubej múky
  • 1 ks vanilkový cukor
  • 1/2 bal prášku do peč.
  • 1 šálka mlieka
  • 2pl kakaový prášok
  • Plnka:
  • 1/2l mlieka
  • 2ks nugátový puding
  • 250g tvaroh jemne hrudkovitý
  • 200g maslo
  • 2ks vanilkový cukor
  • 2 poháre zavarených broskýň
  • 100gpr.cukor
  • Poleva:
  • 200g čokoláda na varenie
  • 2dl kyslá smotana
  • trošku kokos na posypanie

Postup prípravy

1. Krok

Vajíčka šľaháme celé s cukrom do peny , pridáme olej,vlažné mlieko.Zmiešame múky , pridáme prášok d.p.,kakaový prášok a pomaly pridávame do peny,dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180st , asi 20 min.

2. Krok

Kým sa korpus pečie,tak si v mlieku uvaríme puding a ešte do teplého zamiešame tvaroh a necháme vychladnúť,maslo vymiešame do peny s práškovým a vanilkovým cukrom.Potom zošľaháme masy spolu.

3. Krok

Na upečený a vychladnutý korpus poukladáme obkvapkané broskyne, nie tesne vedľa seba,aby sa tam dostala plnka,ktorú dáme na vrch a pekne zrovnáme a dáme do chladu .

4. Krok

polevu urobíme rozpustením čokolády nad parou a pridaním kyslej smotany a dobre nahrejeme,schladený koláč polejeme a posypeme kokosom,dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?