Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Broskyňovo-čerešňový koláč

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
053
  • Kusov: 24ks
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 500g polohrubá múka
  • 1/2 bal prášku do pečiva
  • 1dl olej
  • 3dl vlažné mlieko
  • 2čl cukor,štipka soli
  • kocka droždia
  • 2 poháre broskýň zav.
  • 100g mrazených čerešní
  • 1ks vajíčka
  • 100g tuk palmarín,alebo maslo
  • 100g kr.cukor
  • 100g hr.múky

Postup prípravy

1. Krok

Preosejeme si múku do ktorej dáme štipku soli a prášok do pečiva, vajíčko, olej a kvások z mlieka , cukru a droždia...

2. Krok

cesto dobre vypracujeme a ihneď s ním pracujeme...

3. Krok

vyvaľkáme si cesto a vložíme na vymastený plech,potom pokladieme broskyne a pomedzi dáme mrazené čerešne.

4. Krok

urobíme drobenku z múka cukru a tuku pomrvením,až by sa to lepilo, pridáme múky,zatial cesto oddychuje na plechu,potom posypeme ovocie na koláči drobenkou a upečieme pri 200st dozlata...

Keď sa mi nechce čakať,kým cesto nakysne,tak použijem tento recept…

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...