Broskyňovo-čerešňový koláč

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
053
  • Kusov: 24ks
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

Keď sa mi nechce čakať,kým cesto nakysne,tak použijem tento recept…

Suroviny

  • 500g polohrubá múka
  • 1/2 bal prášku do pečiva
  • 1dl olej
  • 3dl vlažné mlieko
  • 2čl cukor,štipka soli
  • kocka droždia
  • 2 poháre broskýň zav.
  • 100g mrazených čerešní
  • 1ks vajíčka
  • 100g tuk palmarín,alebo maslo
  • 100g kr.cukor
  • 100g hr.múky

Postup prípravy

1. Krok

Preosejeme si múku do ktorej dáme štipku soli a prášok do pečiva, vajíčko, olej a kvások z mlieka , cukru a droždia...

2. Krok

cesto dobre vypracujeme a ihneď s ním pracujeme...

3. Krok

vyvaľkáme si cesto a vložíme na vymastený plech,potom pokladieme broskyne a pomedzi dáme mrazené čerešne.

4. Krok

urobíme drobenku z múka cukru a tuku pomrvením,až by sa to lepilo, pridáme múky,zatial cesto oddychuje na plechu,potom posypeme ovocie na koláči drobenkou a upečieme pri 200st dozlata...

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?