Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Broskyňové Dunajské vlny

Kuchyňa:
Náročnosť:
Broskynové  dunaje
  • Kusov: 24
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 250 g masla alebo margarínu
  • 5 vajec
  • 200 g cukru
  • 300 g polohrubej múky
  • 2 lyžičky prášku do pečiva
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 plechovka broskýň
  • plnka:
  • 500 ml mlieka
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 2 lyžice solamylu
  • 1 vanilkový cukor
  • 250 g masla
  • 2 lyžice cukru
  • Poleva:
  • 2 lyžice masla
  • 3 lyžice vody
  • 3 lyžice cukru
  • 3 lyžice kakaa

Postup prípravy

1. Krok

Maslo vyšľaháme s cukrom a so žĺtkami do nadýchanej hmoty.Potom pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva.Bielka vyšľaháme do snehu a potom už len zľahka primiešame k cestu.

2. Krok

Cesto si rozdelíme na dve časti..Do jednej primiešame kakao a kyslú smotanu..druhá časť cesta zostane bledá.

3. Krok

Cesto rozotrieme na plech najskôr bledé a naň navrstvíme cesto tmavé..Potom si broskyne zlejeme zo sirupu a poukladáme na tmavé cesto..

4. Krok

Pečieme pri 170 °C 40 minút..

5. Krok

Pripravíme si krém: v 150 ml mlieka si rozmiešame múku a solamyl ..Ostatné dáme variť s cukrom, aj vanilkovým cukrom..Keď začne mlieko variť prilejeme vymiešanú múku a uvaríme hustý krém, ktorý necháme úplne vychladnúť..

6. Krok

Vymiešame maslo s práškovým cukrom do hladka a potom pridávame po lyžiciach vychladnutý puding ..Vzniknutý krém navrstvíme na koláč..

7. Krok

Polevu pripravíme rozvarením všetkých ingrediencií na to určených..Potom môžete polevu dať do cukrárskeho vrecka s tenkou špičkou, alebo do mikroténového sáčka na ktorom si urobíte v rožku malú dierku a koláčik ozdobíte..

8. Krok

Hotový nechajte aspoň 1 hodinu v chladničke odpočívať..

Dunajské

dunajské

dunajské

Dunajské

http://gotujmy.pl/

 

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...