Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Brokolicová polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Brokolicová polievka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 brokolica (500g)
  • 2 stredne veľké kusy zemiakov
  • 1 lyžička muškátového orieška
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • soľ podľa chuti
  • korenie podľa chuti
  • 0,5 dl vody

Postup prípravy

1. Krok

Brokolicu nakrájame na menšie časti a spolu s nadrobno nakrájanými zemiakmi uvaríme v osolenej vode spolu s muškátovým orieškom do mäkka.

2. Krok

Po uvarení všetko rozmixujeme a podľa potreby zriedime s vodou..

3. Krok

Ochutíme nakoniec kyslou smotanou.. ak máte radi, pridajte aj jeden strúčik pretlačeného cesnaku..Môžete podávať s ružičkami dusenej brokolice alebo s krutónikmi chleba..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...