Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Brokolicová krémová polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Brokolicová krémová polievka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 800 g brokolice čerstvej
  • 2 lyžice masla
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • 200 ml smotany
  • štipka soli a korenia
  • 1 cibuľa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Brokolicu opláchneme a natrháme na ružičky..Nemusia byť malé..

2. Krok

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na drobné kúsky..Do hrnca si dáme maslo a cibuľku na ňom orestujeme dozlatista.Zalejeme vývarom a pridáme brokolicu..Varíme domäkka asi 20 minút..

3. Krok

Potom tyčovým mixérom vymixujeme na jemný krém a rozvaríme spolu so soľou a s korením.Zavaríme smotanu..Môžete podávať z chlebovými krutónikmi alebo s kúskami brokolice udusenými na masielku..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

28084 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.