Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčový vrkoč

Kuchyňa:
Screenshot_82
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:

Suroviny

  • 500 g bravčového karé
  • 1 ks cibuľe
  • šťava z polovice citróna
  • soľ, korenie
  • 50 g hladkej múky
  • 50 g oleja
  • horčica

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové karé si nakrájame na rezne a zľahka vyklepeme

2. Krok

Osolíme a okoreníme..Mäso si rozrežeme na tri tenké prúžky nie však až dokonca..viď obrázok

3. Krok

Spletieme do vrkoča a spojíme špáradlom.

4. Krok

pripravíme si marinádu z horčice ,citrónovej šťavy,a cibule nakrájanej na prúžky.Do nej dáme vrkoče a necháme marinovať aspoň 30-40 min.

5. Krok

potom si vrkoče obalíme v hladkej múke a opekáme na rozpálenom oleji..Marinádu použijeme do výpeku.

6. Krok

podávame s varenými zemiakmi a so zeleninou podľa chuti..)) Brú chuť!

tak  a  je  tu  niečo  pre  tých  ktorý  chcú  zmeniť  všedný „šniceľ“ za  niečo  nové.))

Screenshot_86

Screenshot_84

Screenshot_83

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...