reklama:

Bravčový vrkoč

Kuchyňa:
Screenshot_82
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

tak  a  je  tu  niečo  pre  tých  ktorý  chcú  zmeniť  všedný “šniceľ” za  niečo  nové.))

Suroviny

  • 500 g bravčového karé
  • 1 ks cibuľe
  • šťava z polovice citróna
  • soľ, korenie
  • 50 g hladkej múky
  • 50 g oleja
  • horčica

Screenshot_86

Screenshot_84

Screenshot_83

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové karé si nakrájame na rezne a zľahka vyklepeme

2. Krok

Osolíme a okoreníme..Mäso si rozrežeme na tri tenké prúžky nie však až dokonca..viď obrázok

3. Krok

Spletieme do vrkoča a spojíme špáradlom.

4. Krok

pripravíme si marinádu z horčice ,citrónovej šťavy,a cibule nakrájanej na prúžky.Do nej dáme vrkoče a necháme marinovať aspoň 30-40 min.

5. Krok

potom si vrkoče obalíme v hladkej múke a opekáme na rozpálenom oleji..Marinádu použijeme do výpeku.

6. Krok

podávame s varenými zemiakmi a so zeleninou podľa chuti..)) Brú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?