reklama:

Bravčový bok

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 1517
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 2:0 h
  • Hotové Za: 2:10 h
reklama:
reklama:

trošku netradične….

Suroviny

  • 3kg bez kosti bravčový bok
  • cesnak
  • podľa svojej chuti korenie čierne mleté
  • 3čl provensálske bylinky sušené
  • soľ
  • 1čl rozmarín

Postup prípravy

1. Krok

Netradične pečený bravčový bok,umytý osušený nakrájame na väčšie kocky...kocky posolíme okoreníme a natrieme cesnakom a dáme na pekáč a podlejeme asi 1 dl vody a pomaly pečieme...

2. Krok

keď vidíme že púšťa masť,tak odoberieme a posypeme provens.bylinami a pečieme ďaľej,masť odoberáme,aby sa to nekúpalo v masti...kocky sú opečené z každej strany...

3. Krok

naposled dáme čerstvý rozmajrím nakrájaný nadrobno...

4. Krok

a podávame s čim koľvek,zemiaky,knedľa,chlieb....Dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?