reklama:

Bravčové pod hubami

Kuchyňa:
Náročnosť:
HhNaQevFhWA
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 500 g bravčového mäsa karé alebo stehno
  • 100 g húb..(šampiňóny)
  • 250 g syru tvrdého nastrúhaného
  • 1 - 2 rajčinky
  • majonéza
  • soľ korenie

Postup prípravy

1. Krok

Mäsko si nakrájame na rezne..Tie potom naklepeme..Mäso si Poukladáme na vymastený plech..osolíme a okoreníme..Nemusíme používať štandardne soľ a mleté čierne korenie, ale použite také korenie aké vám chutí..Nebojte sa experimentovať..potom prídu na rad paradajky.Tie rozkladáme nakrájané na plátky..

2. Krok

Potom na paradajky navrstvíme trochu nastrúhaného syru , na syr dáme na platky nakrájane huby, napríklad šampiňóny alebo dubáky a teraz príde na rad majonéza..najlepšie je ju po povrchu nastriekať.nakoniec posypeme zbytkom syra..

3. Krok

Pečieme v rúre pri 200 °C 20 - 25 minút..po 10 minútach by som odporučila prikryť a potom pred dokončením odokryť a zapiect..

08Ad9uTmH-0yrcRSi9BAS04TS5KyP5k2QmhETE_gVqBMxfCIKzZsh30

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?