Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové pečené „Harmonika“

Chod:
Screenshot_18
  • Kusov: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • bravčová krkovička 1kg
  • cibuľa 2 ks
  • paradajky 4 ks
  • smotana kyslá 200ml
  • horčica 2 polievkové lyžice
  • soľ, mleté čierne korenie, rasca

Postup prípravy

1. Krok

Bravčovú krkovičku si narežeme na plátky ale nie až ku koncu necháme tak 1 cm od kraja .taktiež na 1 cm robíme plátky od seba.

2. Krok

Mäsko potom nasolíme a nakoreníme a potrieme aj so smotanou a horčicou samozrejme aj medzi plátmi.

3. Krok

cibuľu a rajčinu nakrájame na kolieska a naplníme s nimi priestor medzi plátmi.Keď máte chuť na niečo iné náplni sa medze nekladú.))môžete použiť slaninku,šunku syr..inú zeleninu..

4. Krok

Môžete piecť mäsko v pečiacom sáčku alebo len prikryte alobalom..

5. Krok

pečieme pri 200°C cca 1,5 hodiny..

Čo  tak  vyskúšať  aj  iné  pečené  ako  klasické?

Screenshot_19

 

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...